Je bekijkt een verouderde website

DWB Internet heet sinds enige tijd Webbureau Holland
Bezoek hier onze actuele website »

Diensten

Webdesign & development

De vertaling van uw bedrijsdoelstellingen naar een succesvolle website is geen geheimzinnig proces, maar steunt voor een groot deel op feiten en gegevenheden. Wat is uw doel? Wie zijn uw bezoekers? Welke brand attributes spelen een rol? U heeft wellicht de antwoorden op deze vragen, DWB-Internet heeft de technieken om ze te vertalen naar een succesvolle en effectieve website. Lees meer »

Mobiel

DWB Internet levert een ruime kennis en ervaring op het gebied van mobiel webdesign en ontwikkeling van mobiele applicaties, targeting van een brede range mobiele apparaten (device targeting), Feature phones, Smartphones en PDA's, en integratie van SMS diensten en meer. Lees meer »

Drupal development

Als krachtig CMS en breed inzetbaar applicatieplatform heeft Drupal inmiddels z'n weg gevonden naar de websites van duizenden ondernemingen over de hele wereld. DWB Internet levert theming, development en onderhoud van kleine tot (zeer) grote Drupal websites. Lees meer » 

E-commerce

Van eenvoudige integratie van een betaalmodule tot de planning en ontwikkeling van een uitgebreide webshop inclusief advies en support: DWB Internet heeft E-commerce oplossingen ontwikkeld voor kleine tot grote online winkels. Lees meer »

En verder...

Naast het bovenstaande kan DWB Internet u van dienst zijn in tal van zaken waarin een online oplossing gewenst is. Zo ontwikkelen we webapplicaties, leveren we onderhoud aan bestaande (Drupal) websites, adviseren we over SEO en SEA, usability en toegankelijkheid en meer...

Aarzel niet om eens vrijblijvend contact op te nemen. U bereikt ons via info@dwb-internet.nl of op +31(0)620216251.

Wilt u advies, meer informatie of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Bel of mail ons.