Je bekijkt een verouderde website

DWB Internet heet sinds enige tijd Webbureau Holland
Bezoek hier onze actuele website »

Effectief webdesign

Effectief webdesign: "Is uw website een paradepaard of een werkpaard?”

Als webdesigners geloven wij dat een website geen paradepaardje van een bedrijf moet zijn, maar een werkpaard. Hoe fraai een website ook mag ogen en hoeveel van de laatste technologische gadgets ook in de site zijn verwerkt, aan het eind van de dag is de vraag: "hoeveel bezoekers heeft mijn site vandaag gehad en wat heeft mij dat aan mijn omzet bijgedragen?"

Effectief webdesign voldoet aan tenminste 3 voorwaarden!

  1. Het communiceert optimaal uw boodschap aan uw klant
    Het is in één oogopslag duidelijk wat u te bieden heeft en wat uw selling points zijn; alle grafische en inhoudelijke middelen staan in dienst van het overbrengen van uw `boodschap`. Onderzoek heeft uitgewezen dat bezoekers binnen enkele seconden beslissen of ze uw website verder bekijken of afhaken.
  2. De site is gebruiksvriendelijk en toegankelijk
    Hoe succesvol uw site ook communiceert, als de bezoeker niet kan vinden wat hij zoekt, of tijd moet investeren in het gebruiken van uw site, neemt de slagkracht van uw site aanmerkelijk af.
  3. De site is goed vindbaar in de zoekmachines
    Zoekmachines zijn de belangrijkste aanbrenger van bezoekers naar uw site. Goede vindbaarheid op het internet is dan ook essentieel voor het succes van elke site.

Door in alle fasen van het webdesign proces bovenstaande voorwaarden voorop te stellen, kan DWB Internet websites afleveren die voldoen aan uw verwachtingen en een effectieve bijdrage leveren aan het succes van uw onderneming.

Wij ontwikkelen websites die gebouwd worden volgens de actuele, internationaal onderschreven W3C specificaties. U bent daardoor verzekerd van een up-to-date ontwerp met een uniek en eigentijdse vormgeving.

DWB Internet - Effectief webdesign.

Wilt u advies, meer informatie of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Bel of mail ons.